设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 生人勿进,送STEPD27弟弟的礼物,史上最恐怖的RNB 转音转到我呕吐我都说生人勿进了 后果自负 breakdown - mariah carey [复制链接]

禁止发言

熊猫毛毛

激情

You called yesterday to basically say
That you care for me
But that you're just not in love
Immediately, I pretended
To be feeling similarly
And led you to believe I was OK
To just walk away from the one thing
That's unyielding and sacred to me
Well, I guess I'm trying to be
Non-chalant about it
And I'm going to extremes
To prove I'm fine without you
But in reality
I'm slowly losing my mind
Underneath the guise of a smile
Gradually, I'm dying inside
Friends ask me how I feel
And I lie convincingly
'Cause I don't want to reveal
The fact that that I'm suffering
So, I wear my disguise
'Til I go home at night
And turn down all the lights
And then I break down and cry
So, what do you do
When somebody you're devoted to
Suddenly just stops loving you
And it seems they haven't got a clue
Of the pain that rejection
Is putting you through
Do you cling to your pride
And sing "I Will Survive"
Do you lash out and say
"How dare you leave this way"
Do you hold on in vain
As they just slip away

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

逍遥派右护法

激情
我来抢沙发
果然是圆子标准的声音
不过我很抱歉我的文笔比较拉血
但是我感觉就是仿佛在吃比较筋道的棉花糖
真好吃

崂山道士

芋头是魔鬼~吼吼~

激情
第一次感觉你唱歌有俏皮的感觉咯```哈哈,弟弟晚上不在哟

激情
呵呵 唱的很可爱了  这首歌曲我本来也想翻 饶舌的部分我到不是不怕 只是后半部分我的音准老是找不到  很是郁闷啊 不过听了你的 我想对我是有点启发了  :loveliness:
效果做的不是很好啊

桃源狐仙

◆B.fame.F◆大姐大

激情
回帖,我被圆子哥哥抓来回帖了,我本来就是一个潜水员,非要我浮上来~

这个歌确实被你唱的很可爱,本身难度就大,也不是你擅长的曲风,已经算不错啦~

桃源狐仙

◆B.fame.F◆剩剩

激情
哇,我来收歌了~!!! 可爱的圆子~~~

别样的风格,原来是这首歌,一直都不知道叫什么名字哈,很流畅的感觉,酣畅淋漓 ,俄~~ 感动得要死了`!~!~ mc的偶也素很稀饭的,看起来圆子下了好大的工夫哈`~!再次感动~~ :cry: !  rap是你的么? 厉害的说~~~~

哈哈, 我很喜欢哦!!
CHRISTINA~~!!!粉丝群30179504

激情

这歌有咖喱饭的香味

应该很不好唱吧..我听起来是这么觉得的,,,
你唱的挺有味道的,,,就象咖喱的浓郁..

桃源狐仙

大叔…

激情
我晕...这位哥哥很有搞笑天赋...

激情

哈哈~!!

哈哈 我来了呢`!前两天没交网费被停了两天今天终于回来了呀~!!来听哥哥的歌呀~!!很有趣呢~!这个歌我也喜欢的呢`! 很典型的园子式唱腔呢~!!哈哈哈哈
唱烁の预言~~~~~

激情
哈哈哈,
挺有趣的啊~
转音确实...
山路十八弯.