设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] i could be the one翻唱!轻快的小情歌! [复制链接]

激情
I Could Be The One (倾我所有)
I could be your sea of sand (我愿成为你宁静的港湾)
I could be your warmth of desire (我愿成为你温暖的庇护)
I could be your prayer of hope (我愿成为你希望的祈祷)
I could be your gift to everyday  (我愿是你每一天的礼物)
I could be your tide of heaven (我愿是你前往天堂的潮水)
I could be a hint of what's to come (我愿是你要面对一切的指引)
I could be ordinary (我很平凡)
I could be the one (但我愿成为。。。)
I could be your blue eyed angel (我愿成为蓝眼睛的天使)
I could be the storm before the calm (我愿是平静前的暴风雨)
I could be your secret pleasure (我愿是你快乐的秘密 )
I could be your well wishing well (我愿是你的美好的愿望)
I could be your breath of life (我愿是你生命的呼吸)
I could be your European dream (我愿是你欧洲的梦想)
I could be ordinary (我是平凡)
I could be the one (但我愿成为。。。)
Now I would lie here in the darkness (现在我可以在这样的黑暗中)
Now I would lie here for all time (现在我可以无时无刻在这里守候)
Now I would lie here watching over you (现在我可以静静地看着你)
Comfort you (轻轻的安慰你)
Sing to you (轻轻的唱给你听)
I could be your worry partner (我愿与你分担忧愁)
I could be your socialite (我愿成为你的另一半)
I could be your green eyed monster (我愿成为你碧绿眼中的精灵)
I could be your force of light (我愿作你力量的源泉)
I could be your temple garden (我愿成为你的心灵花园)
I could be your tender hearted child (我愿成为你心头的宝贝)
I could be the one (但我仍然愿意。。。)
Now I would lie here in the darkness (现在我可以在这样的黑暗中)
Now I would lie here for all time (现在我可以无时无刻在这里守候)
Now I would lie here watching over you (现在我可以静静地看着你)
Comfort you (轻轻的安慰你)
Sing to you (轻轻的唱给你听)
敏,尽全力的呵护你 疼你...   summer
Will I ever change the journey (这个旅程会改变吗)
Will the hushed tones disappear (这温柔的声音消失了吗)
Oh little Rita (哦 亲爱的 )
Let me hold you (让我拥抱你)
Oh little Rita (哦 亲爱的)
Let me love you (让我来爱你)
I could be your leafy island (我愿成为你茂密的小岛)
I could be your thunder in the clouds (我愿成为你乌云中的闪雷)
I could be your dark enclosure (我愿成为你黑暗中的包容 )
I could be your romantic soul (我愿成为你浪漫的灵魂)
I could be your small beginning (我愿成为你小小的开始)
I could be your suit in universe (我愿成为你宇宙中最般配的)
I could be the one (但我愿意。。。)
I could be the one (但我愿意。。。)
I could be the one (但我仍然愿意。。。)

很甜蜜的小情歌哦。。呵呵。。。

个别英文音准问题亲们直接忽略一下吧。。哈哈。。
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
感觉人声再大一点就好了

激情
没别的感觉 只是舒服 清爽~

激情
呵呵。。。谢谢哦。。。话筒比较不好。。。没办法。。。将就下听吧。。。哈哈

激情
呵呵。喜欢这首,声音很有特色

激情
音准问题。。至少比我好多了。。支持一个。。

崂山道士

民工

激情
唱得真好   支持楼主   ……

激情
很欢快的歌,一直都非常喜欢,不过我唱不起来。。。支持~~

激情
:victory::victory::victory:好喜欢的声音~~~~喜欢~~~

激情
呵呵,楼主唱的蛮到位的,声音很有特色,,,不过高音那里还是有点单薄